Як зареєструватися на Academia.edu?

590
Время чтения: 2 минуты

Зміст

Співпраця вчених розширює свої межі, що сприяє розвитку науки. Academia.edu вважається одним із вдалих інструментів для реалізації такої мети. Саме тому на практиці часто виникає питання, як зареєструватися на цьому ресурсі та додати до бази своє дослідження. У статті опишемо алгоритм дій.

 

У чому значення Academia.edu?

 

Academia.edu є однією з масштабних профільних соціальних мереж для колаборації та співпраці вчених з усього світу. Ресурс надає можливості:

  • моніторити нові дослідження в сегменті науки, що цікавить;
  • забезпечувати миттєвий зв’язок із представниками наукової спільноти у всьому світі;
  • отримувати коментарі, критику, відгуки та рецензії власних досліджень, резюме, книг, тез, статей за рахунок ефекту так званого «масового рецензування»;
  • вільно завантажувати власні наукові праці різного формату;
  • отримувати доступ до міжнародної бази вакансій для вчених;
  • брати участь у тенденціях глобалізації науки;
  • шукати співавторів, спонсорів, однодумців;
  • розширювати теоретичні знання та практичні вміння.

Наукова соціальна мережа має благонадійну репутацію та зарекомендувала себе як корисне джерело інформації. У якісному співробітництві зацікавлені вчені у всьому світі.

 

Academia.edu як соціальна мережа для співпраці вчених дозволяє моніторити новини з досліджень та розробок, орієнтуючись на ключові слова та назви статей, а також відслідковувати їхню цитованість. Це майданчик комунікації вчених із усього світу та обміну досвідом. Популярність мережі приніс швидкий та спрощений доступ до матеріалів та ресурсів колег, можливість розповсюджувати свої наукові статті та підвищувати індекс їхньої цитованості, тримати «руку на пульсі» сучасних трендів.

На сьогоднішній день кількість користувачів Academia.edu досягла 63 мільйонів.

Як зареєструватись в Academia.edu?

 

Алгоритм дій виглядає так:

  1. Зайти на офіційну адресу Academia.edu. Для реєстрації можна використовувати обліковий запис Facebook, Google, або як альтернативний варіант – електронну пошту.
  2. Вибрати статус та тип користувача. З доступних варіантів: викладач, студент, студент магістратури, не викладач. Відзначити, чи має автор статті в рецензованому журналі.
  3. Поділитись власними роботами. Для цього на наступній сторінці потрібно натиснути Choose Files для додавання робіт у свій профіль або пропустити цей крок, натиснувши кнопку Skip.
  4. Натиснути на пункт Continue та заповнити інформацію про наукову статтю.
  5. Вибрати співавторів зі списку зареєстрованих користувачів або вручну вбити інформацію, вказавши ім’я та e-mail, натиснувши кнопку Add to author. Натиснути на save and finish для продовження. На наступній сторінці можна підписатися на колег або пропустити цей крок.
  6. Вказати місце роботи, навчання, обравши кафедру та факультет із запропонованих варіантів. Якщо потрібного пункту немає, заповніть дані вручну.
  7. Вибрати тип облікового запису. Додати інші документи та інформацію за допомогою кнопки Upload. Для редагування облікового запису потрібно скористатися опцією Edit.

На цьому етапі реєстрація вважається пройденою, а стаття – доданою. Доступ до користування – необмежений.

Academia.edu працює з вересня 2008 року. Засновником вважається Річард Прайс, якому знадобилося для реалізації проекту понад 600 тисяч доларів.

Практика показує, що досить просто готувати якісні наукові статті. Важливо їх уміло позиціонувати. Academia.edu оптимально підходить для цих цілей. Соціальні мережі щільно увійшли в наше життя, і не оминули наукове середовище. На ресурсі робиться акцент на профільний контент, що робить його не лише цікавим та корисним, а й економить час.

З питань реєстрації, ведення профілю, додавання власних досліджень на Academia.edu, а також використання інших інструментів просування звертайтесь до компанії «Аспірантура». Ми надаємо весь спектр послуг з підготовки наукових праць, публікації матеріалів та підвищення рейтингу автора.

Залишились питання?

    Поле позначене як * - обов'язкове для заповнення.

    Залиште ваш відгук

    86 + 9 =